PADI Course Director Training Course

Publisert FB: 02.03.2016

CDTC Oppsummering.

I går avsluttet jeg mitt Course Director kurs i Kota Kinabalu, Malaysia. Kurset har hvert 9 intense dager med forelesninger, presentasjoner i klasserom, basseng og sjø, Evalueringstrening i klasserom, basseng og sjø. 2 dager med redningsøvleser i sjø og en diger markedsoppgave er unnagjort.

20170219_121823

All trening og erfaring før kurset og ikke minst treningen som har pågått og læringen som har skjedd i løpet av Course Director kurset nå gjør meg i stand til å utdanne PADI instruktører både for rekreativ og teknisk dykking. Fordelen min er at jeg har allerede bra med erfaring fra flere områder i dykkebransjen og et stort internasjonalt kontaktnettverk både av utstyrsprodusenter, Eiere av dykkesentre mfl. Mine elever kan alltid kapitalisere på min erfaring og mitt nettverk og som bestått MSDT kandidat hos meg kan jeg GARANTERE deg 3 interjuver for jobb forskjellige steder i verden.

20170301_094006

Hai dykking i Sør Afrika? tropisk dykking på Filippinene? Tec guide på Hawaii? eller verdens beste dykking hjemme i Norge? Hvor din drøm går er det bare du som vet. Jeg kan gi deg verktøyet for å realisere den.
MØT den nye DEG i dag! Bli instruktør

 

20170302_123302

04.11.2017

Et år har gått siden jeg startet prosessen med å søke meg inn på CDTC kurset i Malaysia. Kurset, reisen og ikke minst tiden som gikk med på både forberedelser og selve kurset kostet en betydelig andel penger. Jeg ser tilbake på 1 fullført IDC med 5 fantastiske kandidater, mange gode Specialty Instructor kurs, Trimix Instruktørkurs og i skrivende stund holder jeg på å kjøre Tec Instructor kurs.

Jeg må fortsatt innrømme at jeg ser ennå på CDTC som en nødvendighet for å komme der jeg er i dag og ikke en livsforandrende opplevelse slik det gjerne promoteres og hypes opp. Missforså meg rett, jeg her 110% for at man skal ta betalt for dykkerkurs og en instruktør trener utdannelse skal koste mer enn et rekreativt dykkerkurs. Ennå må jeg desverre innrømme at jeg sitter med en bi-smak i munnen og føler CDTC var direkte RAN på åpen gate. Da jeg gikk på barneskolen reiste jeg tre år på rad avgårde på sommerleir, noe som i og for seg var en svært hyggelig opplevelse den gang. Det PADI skapte på CDTC var den samme følelsen man opplever på sommerleir. Man er der, deltar på aktiviteter og smiler til kamera. I kulissene er man alikevel fullstendig umuyndiggjort ovenfor «lederne». Dette syns jeg kom frem på en svært vulgær måte under CDTC. fem stjerners luksusresortet vi bodde på var seksjonert opp på en naturlig måte slik gjerne resort hoteller er. i øverste etasjer var PADI staff med egne suiter, egen bar og det som fulgte med. I etasjene nedover bodde course director kandidatene. Legg merke til at jeg skriver cd kandidatene med liten skrift. Det var så gjennomsyret tydelig i hver eneste post på programmet hvor vi var i forhold til de. På en måte føltes hele kurset som en blanding av IDC og en episode av » The apprentice» sistnevnte har jeg svært lite til overs for.

20170302_182227

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: