Produkttest: Fourth Element Xertherm

Siden 2012 har jeg drømt om og ved alle anledninger som har presentert seg, bedt om at Fourth Element skal lage innerhansker for tørrhansker i Xerotherm serien.
Ventetiden er over.

Fourth-Element-Xerotherm-Gloves

I helgen har jeg vært ute og testdykket hanskene 3 dykk og kan gledelig fortelle at det var godt og varmt. Hanskene er tettsittende og har antiskli-coating på tommel, pekefinger og langfinger for å gi bedre støtte når man griper utstyr og arbeider med kroker. Rundt håndledd er det dobbelt lag materiale som gir komfortabel beskyttelse mot mansjetter og isolerer de store blodårer. Sammenlignet med andre hansker som har tilsvarende isoleringsevne oppleves Xerotherm hanskene å ha en svært lav profil. Førsteinntrykket mitt da jeg pakke de ut var at jeg var redd de kunne bli litt kalde. Dette endret seg etter første dykk. Fingerførligheten med disse er helt fantastisk. Oppgaver som håndtering av boltsnaps og line for SMB gikk som en drøm. Dykk 2 dag to var jeg litt bekymret for at det kunne bli en kjølig opplevelse ettersom jeg hadde glemt hanskene i et fuktig område mellom dykkene. Varmeegenskapene oppleves som svært gode selv når hanskene er fuktig, jeg var komfortabel igjennom dykket og på RIB turen tilbake til land. Vanntemp var komfortable 12 grader i helgen, så en skikkelig kaldtvannstest må vente til januar. Hittil oppleves hanskene som varme og svært gode.

Takk til Fourth Element og Rannvá Tórfríð Jørmundsson for å supplere meg med disse. Blir mye dykking fremover 😉

Neste test som publiseres blir X-Core varmevest

R.P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

Drevet av WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: